Puhdasta

Latasin illalla pyykkikoneen täyteen ja ajattelin, että käynnistänpä masiinan vasta aamulla.

No, aamulla kiirehdinkin heti suihkuun ja suihkusta tullessa huomasin, että konehan on jo tyhjä ja pyykit ovat jo telineellä kuivumassa. Ai jaa, mies on tainnut sittenkin illalla jäkismatsin aikana laittaa koneen pyörimään ja lopuks pyykit kuivumaan, en vain kuullut mitään ääniä makuuhuoneeseen.

Huhuilen keittiöön: Pesisks sää sittenkin noi pyykit eilen? – Ai eikö ne ollukkaan puhtaita, kuului vastaus. Päällimmäiset kun oli ainakin märkiä!

NO EI NE OLLU PUHTAITA. Päällimmäiset olivat märkiä siivousrättejä ja kaikki muut olivat rutikuivia eilispäivän vaatteita. Ihmettelen, miten miehen silmään ei yksikään likatahra ollut pistänyt.

Ruokalappukin oli niin kaunistu narulle solmittu. Harmi vain että siinä oli edelleen kauttaaltaan sentin kaurapuurokerros.

4 responses to this post.

 1. Posted by Sari on 19/05/2008 at 21.02

  😀 Meillä voisi onnistua tuo sama. Kovin kuulostaa niin tyypilliselle miehelle että… 😉

  Vastaus

 2. Posted by on 20/05/2008 at 18.14

  Niin tyypillistä miestä!! Niin tyypillistä!!! 😀 Jos isoveljeni ei olisi ollut juuri tuollainen koko ikänsä, pitäisin tätä miesten ominaisuutta ylitsepääsemättömänä puutteena.
  Veljelläni kesti kolme vuotta oppia että olen iltalukiossa todellakin ILTAISIN… ensimmäiset kolme vuotta hän kun ehdotti kaikenlaista tekemistä juuri ilta-aikaan.
  Olen kuitenkin kiitollinen, että veljelläni on tämä miehinen bugi. Hänen ansiostaan olen kasvanut siihen, että suurimalla osalla miehistä (myös kumppanillani) on tämä ohjelmointivirhe ja sitä täytyy vain yrittää sietää.

  Vastaus

 3. Ihana, hih! Minua alkoi hihityttää, voisi hyvin käydä meilläkin, auttamisenhalu on kova miehellä, mut paneutuminen joskus vähän, noh- retuperällä 😀

  Vastaus

 4. Myös heikosti sujuneilla yöunilla ja siitä johtuvalla kaaoksen tunteella lienee osuutta asiaan…

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: