Maistuu

Turhamaisia uutisia:

Painoin jo yhdessä vaiheessa saman verran kuin raskaaksi tullessani. Siitä helpottuneena ja imetykseen liikaa luottavaisena annoin makeanhimolleni periksi. Ja kuten aina, tilanne ryöstäytyy lopulta käsistä. Viime viikolla vedin vapunalustunnelmissa lopulta kolmessa päivässä 20 donitsia.  Eilen sitten uskaltauduin vaa’alle. No, paino on taas nousussa.

Että silleen.

3 responses to this post.

 1. Posted by palikka on 02/05/2007 at 17.13

  Sama tilanne on minulla. Tosin en ihan päässyt vielä raskautta edeltävään painoon, mutta jokatapauksessa jo kaksi kiloa olen saanut syömällä lisää. Liikuntaa on vauvan kanssa paljon enemmän kuin ennen raskautta oli tai raskauden aikana ja silti kerään kiloja. Hetkellisesti tuosta iskee ahdistus aina välillä.

  Vastaus

 2. Palikka! Mitä kuuluu? Teidänkin vauvanne on siis jo syntynyt! Oletteko jo maailmalla vai vielä Suomessa? Onnitteluni!

  Vastaus

 3. Posted by palikka on 04/05/2007 at 8.55

  Meillä on 1,5 kuukauden ikäinen pieni terhakka poika. Edelleen kotosuomessa olemme. Maailmalle lähdemme vasta loppuvuonna. Teidän kuulumisia olen blogista lukenut ja usein samanlaisia mietteitä miettinyt esimerkiksi vauvan kanssa ajan vietosta päivisin. Tuo nukkumiskommentointi auttoi meitäkin :-).

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: