Luksusta

Kotiäidin luksusta: tuore naistenlehti ja kuppi kahvia, kenties suklaapalojen tai jäätelön kera.

Työn tuoksinassa en juuri ehtinyt ajatella tätä kepeämpää viihteellisempää kulttuurin osaa.  En lukea naistenlehtiä, seurata uusia poppareita, katsoa telkkaria. Riitti kun kuunteli Radio Helsinkiä ja luki Hesaria.

Niinpä yhdeksi äitiysloman kehittymiskohteeksi otin Helmenharmaan arjen, eli tilasin itselleni tukun täysin aikaisempaan työimagooni kuulumattomia lehtiä, eli Me Naiset, Kodin kuvalehden sekä Olivian. Kotiäidille ne sen sijaan sopivat oikein hyvin 😉

Kuuntelen Spotify:stä uusia poppareita. Tiedän, millaisia hittibiisejä tekee Chisu. Omistan Cityshoppari-kortin.  Luen ripsiväriarvosteluja. Ja katson Putouksen uusintoja.

Ihanaa turhaa!

Henkisesti kuormittava työ vaatii kykyä nauttia elämän kauniista asioista, sen opin jo eräässä varhaisessa työpaikassani.

2 responses to this post.

  1. Posted by Ipo on 27/05/2010 at 19.04

    Mä taas en selviytyisi työn orjuudesta ilman naistenlehtiä – sopivatpa imagoon tai eivät. 🙂

    Vastaus

  2. Posted by Nasu :o) on 01/06/2010 at 15.22

    Olen ihan samaa mieltä. Raskaan työpäivän jälkeen aivot narikkaan hömppä on ihan missä muodossa vaan tervetullutta (telkkari, naistenlehdet etc.). Tuo ihanaa vastapainoa vaativaan työhön. Ihan sama mulle sopiiko imagooni, eihän sitä toisten tartte tietää mitä iltaisin teen 🙂 No joo, täytyy kyllä myöntää, että melko harvoin mulla iltaisin on aikaa rentoutumiselle, mutta silloin kun on niin hömppää sen olla pitää! 😀

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: