Maistissa

Pahoittelen hiljaisuutta, on vain ollut monenlaista matalalentoa niin töissä kuin kotonakin. Duunissa maaliskuu on yksi vuoden kiireisimmistä rykäisyistä. Onneksi  työ ei kuitenkaan päässyt nielaisemaan kokonaan kitaansa, sillä kotirintamalla olemme viettäneet sosiaalisesti vilkasta elämää vieraiden ja vierailujen merkeissä. Saimme mm. pitää harvinaista ystäväämme luonamme viikon verran. Kun tavallisesti olen työpäivän jälkeen niin väsynyt, että jäisin Pöpöläistä nukuttaessani mieluusti itsekin yöpuulle, mukavan kaverin seura pisti kummasti tsemppaamaan ja jatkamaan seurustelua vielä 1-vuotiaiden lasten työssäkäyvien äitien virallisen nukkumaanmenoajan jälkeenkin. Oli ihanaa pitkästä aikaa kummuta naurua ja hulluttelua. Yhteinen supattelu ja naurunräkätys sulatti talvipimeyttä sisuksistani enemmän kuin tiesin sitä olevankaan. 

Viimeisen illan viimeisillä hetkillä puhuimme imetyksestä. Ystäväni kysyi, olenko tullut maistaneeksi omaa maitoani: no, tottakai! Miksen olisi? Reiluuden puuskassa päädyin tarjoamaan ystävälleni yömyssyllisen rintamaitoani – lypsin sitä muutamat tiraukset lusikkaan, ettei tarvitsisi suoraan hanasta nauttia. Eipä siinä maussa mitään sen ihmeellisempää, makeaahan se oli hänenkin mielestään, mutta enemmän jäin miettimään, miten rajoja rikkovaa tuo toisen naisen maidon maistaminen on. Eipä moni taitaisi kehdata toiselta maitomaistiaisia kysyä. Sitä, mitä on niin luonnollista tarjota vauvalle, taitaa olla aikuisten kesken epäluonnollista edes maistaa – miksi? Eihän maito nyt kuitenkaan mihinkään spermaan rinnastettavaa ole! 

No, nyt minulla on sitten maitovaloilla vahvistettu ystävä. Jos hänestä tulee joskus imettävä äiti, voinemme sitten täydentää maitovalojemme hänen tuotannollaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: