Rullaati rullaa

Viime viikolla Pöpöläinen päätti vihdoinkin lähteä liikkeelle tutkimaan maailmaa. Kaveri kun oli tähän saakka viihtynyt lähinnä selällään ja vieraillut vain lyhyitä hetkiä vatsallaan kovien valitusten kera. Mutta eräänä päivänä hermosolut olivat kasvaneet tarpeeksi ja synapsit paukkuneet riittävästi, sillä käännökset selältä mahalleen ja takaisin selälleen alkoivat yllättäen sujumaan. Taito tuli ihan yhden viikonlopun aikana.

Muutaman käännöksen jälkeen pikkuiselle valkeni, että samaan suuntaan kääntyilemällä pääsee myös tarvittaessa paikasta toiseen. Niinpä meillä on nyt kierivä, pyörivä Pöpöläinen, joka rullailee pöytien alla, törmäilee seiniin ja juuttuu sohvan alle. On ihanaa nähdä, mikä vekaraa kiinnostaa ja miten hän lähtee sinnikkäästi tavoittelemaan kaipaamaansa kohdetta. Nähtävästi seuraavaakin kulkemisvaihetta jo valmistellaan konepellin alla, sillä olen yllättänyt Pöpöläisen kahtena yönä täydestä konttausasennosta sängyssään.

Nyt kun Pöpöläisemme on mobiili, on korkea aika alkaa kodin saneeraus. Jotakin on tehtävä takan tuli- ja tuhkaluukuille, kaikenmaailman johdoille ja piuhoille (joita on paljon!), portaikoille, keittiön ja vessan alakaapeissa oleville myrkyllisille aineille ja ja ja vaikka mille. Uaa.

3 responses to this post.

 1. Posted by Mary on 22/10/2007 at 21.44

  Voi ihanaa! Meilläkin tyttö aloitti samalla tyylillä. Ensin tosin pyöri kellonviisarin tavoin, sitten kyljeltä toiselle ja matkalla taputteli jaloillaan milloin patteria, milloin tv-tason ovea tms. Siitä sitten ryhtyi melko pian konttaamaan eli ryömimisvaihetta ei ollut ollenkaan.

  Vastaus

 2. No niin on! Helpottavaakin, jossain määrin. Kaveri viihtyy nyt paremmin kun voi hiukan järjestää ”omaa kivaakin”. Ja on tosi liikuttavaa katsoa, kun toinen ähinällä ja puhinalla pääsee maaliinsa ja saa käsiinsä jonkin himoamansa esineen (jonka, huonossa tapauksessa, äitee kiiruhtaa sitten nyppäämään pois).

  Vastaus

 3. Hauskoja kirjoituksia, tuttuja tuntemuksia! Voimia arkeen.

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: