Pisaroita

Jotta elämä ei olisi vain pelkkää valittamista, kokoan tähän nyt ihan tarkoituksella listan tämän hetken mukavista asioista:

– Aamut ovat päivän parasta aikaa. Silloin lapsukainen on pelkkää aurinkoa ja hymyä.

– Pöpöläinen osaa nauraa ihanasti rätkättäen. Kaikenlaiset pörinä- ja surinaäänet ovat in ja pop.

– On mainiota seurata kuinka uudet asiat kiinnostavat ja pieni pää pyörii vilkkaasti esim.   bussimatkalla toisia matkustajia ja maisemia katsellessa

– On ihanaa seurata, miten hellä katse sekä Pöpöläiselle että hänen isälleen syttyy silmiin, kun he leikkivät keskenään.

– On ihanaa, miten Pöpöläinen ilahtuu, kun äitikin tulee leikkiin mukaan.

– Useimpien päivän iltoina Pöpöläinen nukahtaa tosi helposti. Sinisestä unesta ei aina ehditä edes viimeiseen säkeistöön saakka.

—-

AAAARGH. En osaa olla nyt edes tiristämis-puristamis-pakottamispositiivinen, vaan tähän lipsahtaa myös tällainen:

Muttasiltijoskusainajokapäivämontakertaa toivoisin, että Pöpöläinen nukkuisi päivisin säännöllisemmin ja pitemmin, ei riehuisi tissillä aina kun olemme poissa pimennetystä makuuhuoneestamme emmekä ole pitkällämme, nukkuisi yöllä myös pidempiä kuin kolmen tunnin jaksoja, söisi päivällä harvemmin kuin tunnin välein ja ennenkaikkea: ei kakkaisi yöllä kolmea täysvaipallista. Ja olen kateellinen sellaisten lapsien äideille.

3 responses to this post.

 1. Posted by Anna on 05/08/2007 at 21.03

  Jaksuja!

  Tiedän todellakin miltä sinusta tuntuu. Poika oli samanmoinen tissitakiainen ja 10kk jaksoin herätä öisin 3h välein. Sitten lopetin imetyksen kuin seinään, mistä podin pari viikkoa huonoa omaatuntoa.

  Mutta totta se vain on, että aika kuultaa muistot. Pojan ollessa vuoden ikäinen aloin odottaa toista lasta, jonka laskettuaika on tasan 9vk päästä. Toivon todella, että toinen ei olisi samanlainen pätkänukkuja ja tissillä roikkuja mitä esikoinen.

  Vastaus

 2. Posted by Mona on 05/08/2007 at 21.57

  Melkein bingo, muttei ihan: meillä ipana ei kakkaile öisin eikä vielä ole aloittanut rintaraivareita/hulinointia. Sekin tulee, oon ihan varma kun on niin kovaluonteinen tapaus.

  Vastaus

 3. Posted by Katta on 15/08/2007 at 13.38

  Väsymys, tuo arkipäivien ihana seuralainen 🙂 Meillä 3h unipätkät öisin ovat juhlaa, niitä kun harvemmin on. Yleensä heräillään 1-2h välein, jatkunut jo pari kuukautta 🙂

  Meillä kakkaa yleensä vain kaipaillaan, nyt ei ole taas muutamaan päivään näkynyt joten se totisesti tuntuu ja kuuluu pienen olossa ja elossa 😦 Tulee tai ei tule, ainaisen valituksen aihe 😀

  Aurinkoista syksyn alkua!

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: