Unta, unta, unta!

Antakee immeisille unta! Pätkätöntä unta! Päiville ja öille!

Mihin kummaan meiltä on unet kadonneet? Tuo ikäkö (4kk) ne vei?

Ja vitsit tuota kantoliinaa. Meillä ollaan varmaan jääty kantoliinapäiväunikoukkuun. Kun ei alkuun oikein muualla nukuttu, niin nyt ei ainakaan muualla nukuta. Paikallaan olevissa vaunuissa ei, liikkuvissa vaunuissa ei (liikaa kiinnostavaa katseltavaa), sängyllä vain sen verran kun olen itse siinä vieressä. Jos yritän salaa hiipiä vierestä pois, viimeistään viiden minuutin päästä lapsonen herää itkien.

Mitä mitä mitä voin tehdä?

2 responses to this post.

 1. Posted by Mona on 02/07/2007 at 21.49

  Ikää meidän itiöllä vasta alle 2 kk, mutta meillä on vähän tuota samaa, varsinkin sängystä karkaaminen on vaikeaa. Vinkiksi voin antaa vain sen, että kannattaa odottaa riittävän kauan, liki puolikin tuntia voi meillä mennä. Sinnikkäästi yritän siirtää sinnetänne nukahtaneen lapsen omaan äitiyspakkauspetiinsä nukkumaan. Toisinaan onnistuu toisinaan ei. Kantoliinassa lapsi viihtyy vaihtelevasti. Mutta pitääpä varoa tuota koukkuakin.

  Kyllä lapset on vaikeita. Miksei ne puhu suomea?

  Vastaus

 2. Posted by palikka on 03/07/2007 at 7.08

  Minä sanoisin, että nukuta vain kantoliinassa. Tämä on nyt teillä tällainen vaihe. Meillä taas ei voi nukkua, jollei tissi ole suussa ja silloinkin vain 20 minuutin pätkissä. Joskus liinassa onnistuu tuo 20 minuuttia ilman tissiäkin. Olen ihan zombie-väsynyt ja odotan kunnon unia tähän taloon. Uskon, että kyllä ne sieltä vielä tulevat. Silloin kun meillä pääsi karkaamaan nukkuvan lapsen vierestä omiin hommiin, se oli vasta 1,5 tunnin unen jälkeen ja se tuntui piiiitkältä ajalta odotella. Nyt kiitos ottaisin tuon odottelen milloin vain, jos saataisiin edes niin pitkä unipätkä nukuttua (kumpikin).

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: