Seiskat

Hna haastoi seiskahaasteeseen. Tehtäväni on kertoa seitsemän faktaa tai omaa tapaani ja haastaa jälleen mukaan seitsemän muuta bloginpitäjää jättämällä asiasta kommentti heidän blogeihinsa.

1. En vieläkään oikein muista, kumminpäin vaipat/vaippakuoret laitetaan: ne tarralirpattimet eteen vai taakse. Lähes joka toinen vaippa tulee puettua ensin väärinpäin.

2. Vedän helposti ruokaa ”väärään kurkkuun”. Äitini tekee myös niin ja näköjään myös Pöpökin. Sukuvika tuo hotkiminen ja ruokasuussapuhuminen.

3. Pelkään autolla ajamista. Ajan vain pakkotilanteissa eli silloin kuin elämä ja terveys on muutenkin vaaralle alttiina. Olen ajanut Pöpön kanssa vain kerran autolla. Olen kuitenkin aikoinani ajanut kuorma-autokortin. Ehkä tarvitsisinkin vain isomman auton 😉

4. Omistan moottoripyörän enkä aja silläkään. Pyörä on perintökalleus, jonka hoitamisen ja ulkoiluttamisen olen luovuttanut Miehelle.

5. Kaikki tärkeimmät asiat olen oppinut Aku Ankkaa lukemalla. Keräsin pienenä Aku Ankan taskukirjoja, ja niitä ehtikin kertyä monta hyllymetrillistä.

6. Tasapainoilen jatkuvasti järjestyksenpidon ja kaaoksessa asumisen rajamailla. Oikeasti haluaisin, että kotini olisi siisti ja kaikilla tavaroilla olisi paikkansa, mutta käytänössä en useinkaan jaksa viedä tavaroita tai vaatteita kaappeihinsa saakka vaan ne jäävät lojumaan minne sattuu.

7. Pöydälläni on kimppu pioneja. Siis samoja kukkia kuin avataressani.

Mukaan haastan seuraavat blogilliset:

A:n äiti, Äidiksi oppimassa, Vauvakirja, Eräs raskaustarina, Kotikaruselli, Adalmiinan helmiä ja Tyly nainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: