Tautista menoa

Reissu oli mukava, ja mukavaa on myös se, että se on takana! Kävimme molempien sukulaisissa ja kavereilla, yhteensä kymmenessä eri kyläpaikassa. Laskeskelimme, että Pöpöläinen tapasi viikon aikana 46 ihmistä. Kun eräänä iltana nukkumaan ryhtyessämme Mies kysyi Pöpöltä, että väsyttääkö, vekara vastasi: ”Oh-hoh”.

Matkailu sujui hyvin, lapsi nukkui turvaistuimessa suurimman osan ajomatkoista. Ehkä kyläreissut olivat niin täysipainoista seurustelua, että autossa oli aina sopivan rauhallista nukahtaa. Tosin loppumatkasta alkoi vaikuttaa, että joka kerran, kun matkanopeus hidastui alle 100 km/tunnissa, Pöpöläinen osoitti heräämisen merkkejä. Ehkä olemme jäämässä vauhtikoukkuun: kohta on ajeltava vain moottoriteitä (120 km/h), että lapsi nukkuisi autossa

Eipä tästä lapsesta sittenkään tule  tynnyrissä kasvanutta, vaikka joskus aikaisemmin sitä pelkäsin.

Päivää ennen kotiinlähtöä Pöpöläiselle nousi kuume. Nähtävästi yhden kyläpaikan hieman flunssaiset lapset olivat sittenkin onnistuneet tartuttamaan poikasellemme ensimmäisen nuhataudin (eikö äidinmaito sitten suojaakaan??). Kuumeista oloa on hoidettu supoilla (niitä ON sitten hankala saada sinne peppuun, sulavat sormiin) väliin suun kautta annettavalla parasetamolilla (tulee helposti yökkäyksenä takaisin ulos). On ollut kurjaa nähdä rakas pikkuinen kipeänä, väsyneenä ja riutuneena. Oma pinnakin on saanut taas venyä joitakin senttejä. Nyt kuitenkin tauti taitaa olla jo taittumassa, ainakaan tänään ei ole enää ollut kuumetta.

Huomenna voitais kai siis taas lähteä johonkin, vai? Vitsivitsi.

One response to this post.

  1. Posted by Piiu on 26/06/2007 at 19.56

    Moi! Ei se äidinmaito valitettavasti viruksilta suojaa, ainakaan kaikissa tapauksissa. Meillä ekaan kahteen kuukauteen mahtui jo RS- ja adenovirus-flunssat, jotka isosisko toi hoidosta. Kuulin sairaalan päivystyksessä ihan perusterveestä pikkuisesta, joka oli ollut kipeä koko ensimmäiset puoli vuotta, kun oli kolmas lapsi perheessään. Mutta tuntuu, että ne flunssat, jotka vauva saa äidiltä, tulevat lievempinä. Varmaan vauva silloin saa jotain vasta-aineita maidosta, kun äidin kroppa on ensin taistellut pöpöä vastaan.
    T: ”kotilääkäri”

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: