Tuloja, Menoja

Reissusta reissuun. Kävimme ”harjoittelureissulla” eli kahden yön mittaisella matkalla kummipojan perheessä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun yövyimme Pöpön kera muualla kuin kotona (synnytyslaitoksen jälkeen, tietysti). Hyvin meni, mutta automatkoista opimme, että matkaan on lähdettävä päiväunia ennen ja minkäänlaista turhaa pysähdystä ei kannata tehdä. Kun lapsi nukkuu, silloin posotellaan tuhatta ja sataa. Kun lapsi herää, silloin jäädään ensimmäiselle sopivalle huoltoasemalle tms. imuttelemaan, syömään, tankkaamaan ja virkistäytymään, jotta autoon palatessa jaksetaan taas pää hyörinästä kylläisenä nukkua. 

Yritimme hiukan oikaista tästä periaatteesta pysähtymällä Stop and Go -periaatteella noutaaksemme autoon kahvimukilliset pitämään aikuisväkeä hereillä. Höpö höö, heti kun renkaat pysähtyivät raottuivat Pöpösen silmät. Sittenpä olikin pakko jäädä jaloittelemaan vähän pitemmäksi aikaa, jotta vekara saataisiin auton liikkeelle lähtiessä jälleen nukahtamaan. Hereillä ollessa se pahkeisen turvaistuin näyttää olevan yhtä mukava kuin keskiaikainen kidutusväline.

Kotiin tullessa laskimme Pöpöläisen tutulle leikkimatolleen siksi aikaa, kun kannoimme kassejamme sisään. Pikkuinen puhua posmotti leluilleen varmaan varttitunnin täyttä häkää. Tuli ärrää ja kiekaisua ja suhinaa ja vaikka mitä selitystä ja vähän valittavaakin ääntä. Kertoi varmaan olleensa kaukana kaukana jossakin jossa oli kovasti tohinaa ja touhua ja ikävöineensä tänne oman kodin rauhaan rakkaiden lelujensa pariin!

Huomenna lähdetään taas, tällä kertaa pitemmäksi aikaa. Suuntana on laaja ja aukea Pohojanmaa ja siellä 13 kyläpaikkaa. Kyllä siinä saadaan taas kahvia ja sympatiaa. Viikon päästä palataan, so long!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: