Huh hellettä!

Meidän mittarissa oli +30 tuossa neljän aikaan. Varjossa.

Olimme päivällä asioilla Itäkeskuksessa ja täytyy sanoa, että bussikyyti ei ollut herkkua meille kummallekaan. Pöpö makasi vaunuissa pelkässä hihattomassa bodyssä ja oli silti hiestä märkä. Ennen Pöpöä luulin, että pikkuvauvat eivät hikoile. Meidän vauva kyllä hikoilee. Enemmän kuin minä.

Mietin tässä, että mitähän kesäjuttuja me oikein voimme tänä kesänä tehdä, jos pitkät automatkat ovat pannassa (eli ei Euroopan reissua eikä ihan Lappiakaan), bussimatkat liian kuumia eikä ulkona auringossakaan oikein ole mukavaa olla pitkiä aikoja. Ei tekisi mieli jumittua ihan sisätiloihinkaan… Kertokaas lukijat, mitä kesäkivaa vauvaperhe voisi harrastaa? Tämmöinen kesäimmeinen on nyt ihmeissään.

3 responses to this post.

 1. Minä ehdottaisin että liikkuisitte aikaisin aamulla tai vähän myöhemmin päivällä, jolloin paahde on vähän laantunut. Jos siis haluaa pysytellä lähistöllä. Keskipäivällä voi leikkiä sisällä. Meren äärelle voi hakeutua, siellä tuulee aina edes vähäsen ja helpottaa oloa. Voi käydä suomenlinnassa tai lähteä vesipuistoon käymään. Näitä olen monen hoitolapsen kanssa harrastanut. =) Hyvää kesää teille!

  Vastaus

 2. Posted by hna on 30/05/2007 at 20.28

  Joo! Mietittiin IHAN samaa, kun neiti huuuuuuUuuuUUuusi ja teki sitä kuuluisaa Henkistäkuolemaa, pää märkänä. Ihan järkkyä, jos tulee yhtään samanlainen kuin viime kesä, joka syletti itseäkin.

  Vastaus

 3. Täällä siis läkähtyy useampikin vauvaperhe! Lisää ideoita tiskiin, pliis!

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: