Jännittää

Olen jännittänyt ensimmäistä äitienpäivää jo …. viime syksystä saakka. Huomenna se on. Mies on jo parin viikon ajan kysellyt, mitä haluaisin sunnuntaina tehdä. Ja millaisia perinteitä haluaisimme ylipäätänsä äitien- ja isänpäiväksi luoda. En oikein osaa/halua sanoa mitään. En ainakaan halua, että näistä juhlista tulisi mitään stressinaiheita, joita sitten joudutaan yhdessä huolehtimaan. Jotain juhlistamista tietty, mutta… kun nyt vaan mennään silleen sydämellä. Mutta kertokaas te muut, mitkä teidän mielestänne ovat olleet mukavia äitien/isänpäivien viettotapoja!

Laitoin viikolla kortin omalle äidilleni. Sain eilen tekstiviestin, jossa hän kiitti kortista ja toivotti ”hyvää äitienpäivää sinullekin”. Tuntui hyvälle. Oma äitini voi toivottaa minulle äitienpäivää. Nyt olemme jotenkin entistä enemmän ”samaa maata”.

4 responses to this post.

 1. Posted by mn on 12/05/2007 at 13.05

  Elän kenties parhaiden äitienpäivieni aikaa. Lapset (5 ja 7) odottavat innolla äitienpäivää, väkertävät huolella tarhassa/koulussa lahjoja ja kortteja ja osaavat vaatia myös isäänsä lahjaostoksille:) Lasten lahjaideat ovat myös yleensä aika hauskoja! Lahjoja isompi asia on kuitenkin lasten ihanan vilpitön antamisen ilo ja halu muistaa minua, äitiä.

  Mitään suuria perinteitä meillä ei ole, rennosti ja fiiliksen mukaan mennään.

  Hyvää ensimmäistä äitienpäivää sinulle!

  Vastaus

 2. Posted by kata on 12/05/2007 at 15.33

  Meillä on kaikenikäisiä lapsia ja he jokainen ovat suunnitelleet äitienpäiväksi oman ohjelmansa. Isoimmat laittavat ruokaa, keskimmäiset pienemmät ovat harjoitelleet näytelmän ja keskimmäiset isommat lupasivat tehdä aamiaisen ja vannottivat vielä isäänsä että pysyy pois keittiöstä (hiukan pelottaa, kun kyseessä on villi poikalauma), vauvat eivät vielä tee mitään äitienpäivänä paitsi ovat suloisia omia itsejään. Minä itse käyn yksin pienen poikani haudalla. Se on oma perinteeni. Odotan myös saavani ison kansan kortteja. Lahjoista on sovittu, ettei tarvitse mutta itsetehtyjä saa mielellään antaa. Eteisen kaapin pohjalla oli viikolla mielenkiintoinen keppikasa, jonka ympärillä oli narua. Oletan sen olevan noita viimeksimainittuja 🙂

  Mukavaa ja rentoa ensimmäistä äitienpäivää sinulle!

  Vastaus

 3. Paljon, paljon onnea ensimmäisen äitienpäivän johdosta!

  Minulla ei vielä lapsia ole, mutta pienestä asti meidän perheelle on ollut selvää, että äitien- ja isänpäivät vietetään yhdessä. Yhä edelleen kokoonnumme turuilta ja toreilta yhteen kiireettömän päivän merkeissä: milloin menemme ulos syömään, milloin kokkaamme yhdessä jotain hyvää ruokaa. Tärkeintä ei ole mitä teemme, vaan se että olemme yhdessä!

  Jokaiselle perheelle muodostuu varmasti omat hienot perinteensä näiden juhlapyhien suhteen. Varmasti siis teillekin. Aihetta juhlaan on, olettehan te perheenä siinä: sinä, miehesi ja pikkuinen Pöpö 🙂

  Vastaus

 4. Posted by Nimetön on 13/05/2007 at 19.34

  Hyvää ensimmäistä äitienpäivää sinulle!!!Täälläkin saatiin nukkua pitkään ja sainpa eka kortinkin..=)

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: