Neuvoja

Meillä on kyllä käynyt tuuri neuvolan tädin suhteen. Kun voittopuolisesti kaikki tuntemani vauvaperheelliset valittavat neuvolatätinsä olevan tyly, opettavainen, vaikeasti tavoitettava painontarkkailija, niin meilläpä ei. Ja kun itse olen varsin kriittinen terveyspalveluiden kuluttaja, niin kritisoisin kyllä neuvolantätiäkin, jos tarvetta olisi. Mutta kun ei ole. Tämä täti on varsin mukava immeinen. Sellainen lämminhenkinen. Harvoin on kiire mihinkään, aina ehditään jutella kuulumiset ja kysellä voinnit. Kehuu ja kannustaa. Odotuksen viimeviikoilla, kun olin karmeassa pitkittyneessä flunssassa, täti järjesti ylimääräisen lääkärissäkäynnin ”ohi jonojen”. Kun kyselin kestovaipoista, otti asioista selvää ja kertoi seuraavalla kerralla, millaisella satsilla kannattaisi aloittaa. Kotikäynnillä viipyi vastailemassa kysymyksiimme kokonaista kaksi tuntia. Ottaa vastaan myös neljän jälkeen, jotta isäkin pääsee lapsen kanssa neuvolaan. 

Ja tämä kaikki siis ihan tavallisesta lähiöneuvolasta. Ei edes mistään hyvinvointilähiöstä, vaan ankeasta betonilähiöstä.

3 responses to this post.

 1. Posted by hna on 08/05/2007 at 22.00

  Kerta kaikkisen HYVÄÄ asiakaspalvelua. Erityisen mukava toi neljän jälkeen -osuus. Sillä kyllä moni perhe totakin arvostaa suuuresti.

  Tollasta meininkiä enemmän!

  Vastaus

 2. Posted by maria on 09/05/2007 at 19.45

  On kyllä hyvää palvelua 🙂 Meilläkin kyllä on ihana ja kiva neuvolatäti. Ensimmäitä ku aloin oottaan niin peloissani soitin neuvolaan kun olin kuullut tylyistä täteitä, mutta tämä meidän oli kyllä lottovoitto. Aina oli mukava käydä. Ei kyllä tosin ottanut ”illalla” vastaan, mutta onneksi miehelläni on iltatyö, niin miltei aina pääsi mukaan 🙂

  Vastaus

 3. Posted by A:n äiti on 09/05/2007 at 21.59

  Meillä myös on kiva th neuvolassa. Onhan hän aika suorasanainen ja ”persoona”, joka jakaa mielipiteet kahteen leiriin.

  Itse olen sitä mieltä, että vanhemmat voisivat tarkistaa myös omia asenteitaan neuvolaa kohtaan. Hitsi vie, en usko neuvolaterveydenhoitajiksi valikoituu pääasiassa täysin asikaspalvelutaidottomia ja asiantuntematonta väkeä 😉 Ja eiköhän terkkarin voi vaihtaa jos homma ei vaan toimi, vai voiko?

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: