Pinnan alla

Yksi merkki siitä, että uuden perheenjäsenen tulon on sisäistänyt, on se, että Pöpö alkaa olla vakiojäsenenä unissamme. Vähän aikaa sitten mies näki ensimmäisen synnytyksen jälkeisen Pöpö-unen. Siinä olimme lomamatkalla, ja samassa seurueessa reissannut Remu Aaltonen yritti houkutella joukkiotamme oikaisemaan alligaattoreita kuhisevan hetteikön lävitse.

One response to this post.

  1. Minä olen nyt kahtena viimeisenä yönä nähnyt unta, että jotenkin joudun eroon vauvastani. Toisena yönä vieras mies otti hänet sängystään (joka jostain syystä sijaitsi ravintolassa) ja kun käännyin katsomaan, hän ei ollutkaan siellä. Aloin riivatusti läpsimään miestä ja lopulta sain lapseni takaisin.

    Viime yönä näin unta, että Sami ja minä olimme lähdössä Lanzarotelle (?) viikoksi ja pupsi jäi isälleni hoitoon. Heti lähdettyämme tajusin, etten pystyisi olemaan erossa vauvasta viikkoa ja halusin takaisin, mutten (tietenkään) päässyt. Hirveän ahdistavaa. Mutta onneksi heräsin ja siinähän se suloisuus nukkui vieressä. (Kohta sitten jo heräsikin syömään, jonka jälkeen puklu lensi suusta ja sieraimista. Kaikki mun päälle.)

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: