Käsiä

Syli on paras juttu. Myös meillä ollaan paljon sylissä. Onneksi myös muiden kuin vanhempien sylit kelpaavat. Niinpä jokainen kävijä, joka meille tulee, saa lapsen hetkeksi syliinsä. Ja äitee pääsee tekemään jonkun pikkuhomman, kuten täyttämään tiskikoneen, ripustamaan pyykit, käymään vessassa. Juu, mahtaa olla vieraille hauskaa 😉

Kantoliinassa ollaan paljon myös, mutta lähinnä nukuksissa. Hereillä ollessaan Pöpö ei siinä kauaa viihdy, tulee kai ahtaan paikan kammo? Olen tässä värkkäillyt itsetehtyä rengasliinaa, se tarjoaa hieman väljemmät tilat ja enemmän näköalaa. Ehkäpä pienokainen viihtyisi siinä hereilläkin. Eilen sain sen jo koekäyttökuntoon, ja ainakin Miehen kantamana siinä oli mukava olla.

Olemme nyt myös käyneet kolmasti vyöhyketerapiassa. Aluksi näytti siltä, että hieronnalla ei ole mitään vaikutusta, mutta nyt viime päivinä poikanen on paukutellut huomattavasti aikaisempaa enemmän ja vatsakipristelyt ovat vastaavasti vähentyneet. Ilma näyttäisi nyt kiertävän paremmin. Hyvä!

Muutama päivä sitten jouduimme haikeasti toteamaan, että pikkuvauvamme on ohittamassa sen kaikista pienimmän vaiheen. Meillä kasvetaan! Massu pyöristyy, ranka oikenee. Kaikkein pienimmät vaatteet eivät enää sovi päälle. Nyt käytetään jo  niitä 56- ja 60-senttisiä potkareita, jotka vielä pari viikkoa sitten näyttivät jättimäisen suurille. Naapurikin, joka ei ollut nähnyt Pöpöä viikkoon, äimisteli kaverin kovaa rotevoitumista. Huomenna onkin neuvola, ja pääsemme kuulemaan, montako kiloa on mittarissa!

3 responses to this post.

 1. Posted by hna on 12/04/2007 at 17.27

  Missä te käytte vyöhykkeessä? Meilläkin tarvetta saattaisi olla. Ainakaan mitään haittaa siitä ei olisi ja saattaisi helpottaa viime päivinä havaittua ikävähköä fiilistä.

  Vastaus

 2. Oli muuten aika vaikea löytää suosituksia siitä, että kenelle kannattais mennä. Netissä on useitakin listoja erilaisista vyöhyketerapeuteista. Mutta harvalla on kotisivuja tms.

  Kävimme Torpparinmäessä Leena Sirkalla. Vaatimaton, mukava jalat maassa -immeinen! Taitaa tosin olla hiukan kaukana sieltä teidän Saarestanne katsottuna 😉 Kuulemma myös Anne Huotari Sturenkadulla on hyvä, mutta vaikutti sivuillaan astetta hörhömmälle, ei oikein minun makuuni. Soitin kyllä hänellekin, mutta oli kovin varattu toukokuulle asti. Myös Lääkärikeskus Sofianovassa annetaan vauvoille v-terapiaa.

  Vastaus

 3. Posted by hna on 13/04/2007 at 19.17

  EIKÄ! Norppa kysyi kaveriltaan missä ne kävi ja juuri tolla samalla Leena Sirkalla. Kovasti kehuivat, että on hyvä!!

  No ainahan me siel päin manteretta käydään, Vantzujoen varrella muutenkin… 😉

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: