Välähdyksiä

Meillä hymyillään!  Tahattomia hymyjä on nähty jo pitkään, mutta maanantai-iltana tulivat ensimmäiset aivan varmasti tarkoitukselliset hymyt. Ja isällepä tietysti 😉  Nyt sitten kilvan lirkuttelemme Pöpöläiselle, jotta saisimme hymypalkintoja. Ja tuleehan niitä. Joitakin on jo saatu kamerallakin talteen.

Hymy on kyllä ihana juttu. Tällä lapsella kun on jostakin syystä (??) perusilmeenä sellainen epäilevä, kyselevä ilme. Kulmat kurtussa ja silmät suurina. Aivan kuin miettisi, että tiedätteköhän te aivan varmasti, mitä teette. Usempi sylissäpitelijä onkin jo sanonut, että kylläpäs se Pöpö katselee vieraita kasvoja epäluuloisena…. Siihen on pitänyt kyllä vastata, että ei se sinusta johdu, sillä niin se katselee meidänkin kasvojamme. Tuo kyselevä ilme on kyllä vihlonut äidin sydäntä. Sitä katsellessa kun tulee itselle niin helposti syyllinen olo mitä pienimmistäkin asioista. Ettei vain Pöpöläisellä ole meidän kanssamme kurja olla.

No, nyt siis saamme nauttia hymyistä. Ja pienistä jokeltelun luikahduksista. Milloinkahan nauruista?

2 responses to this post.

 1. Posted by hna on 06/04/2007 at 6.16

  Eikö olekin hassua! Se miten oman ihan peinen peinen lapsen katse saa aikaan kamalan isoja tunteita. Meillä neiti tapittaa silmät suurina ja siitäkin tulee sellainen olo, että Tyyppi miettii ”Voi teitä, te olette niin aloittelijoita, mielenkiintoista seurata kuinka nopeasti pääsette jyvälle…”. Ja tahattomasti sillä on aina lapanen poskella.

  Ihan kauhea(n ihanaa)a miten vanhemmat sekoavat pienestä kääröstään ja päivän parhaat kiksit saa peinen käärön ilmeistä. Tavallaan ymmärrettävästi moni lapsoton ei ihan tajuuu…

  Vastaus

 2. Meillä vielä elellään niiden tahattomien hymyjen voimalla, mutta kovin odotetaan niitä ”oikeita”, meille tarkoitettuja hymyjä.

  Varsinkin öiseen aikaan ne on ah niin ihania, kun välillä kovin nukuttais (ja vähän ehkä ottaa päähänkin, että miehellä ei ole maitotisuja, ja minä joudun aina heräämään (nyt tuli kauhukuva Samista tisseillä varustettuna päähän ja perun sanani heti)). Siinä kun pupsi vetäsee leveän hymyn kasvoilleen kello 04.00 aamuyöstä, niin väsymys ja ärsytys unohtuu samantien ja meinaa tippa tulla silmään joka kerta. On se semmosta.

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: