Muistamisia

Posti toi vielä tänäänkin onnittelukortteja uudelle tulokkaalle.

Olemme saaneet ihania tervehdyksiä niin ystäviltä, sukulaisilta, työtovereilta kuin naapureiltakin. Sekä läheisiltä että vähän kaukaisemmiltakin. Lahjoja, kukkia, kortteja, kirjeitä,  puhelinsoittoja, viestejä. Vieraita on käynyt kovasti: sunnuntai-iltana laskin vieraskirjastamme, että meillä on käyty kuukauden sisällä 18 vierailukäynnillä.

Olen aivan otettu tästä muistamisien määrästä. Ja samalla nolostunut! Kyllähän minäkin olen ollut iloinen ystäviemme puolesta heidän saadessaan lapsia, mutta… muistamisen taso on jäänyt tekstiviestien naputteluksi. Ehkä pari korttia olen lähettänyt, mutta lahjoja en juuri koskaan. Aivan ymmälläni olen ollut mm. lapsuuden suosikkileikkikaverini   lähettämästä tervehdyksestä. Emme ole olleet joulukortteja kummemmassa yhteydessä viiteentoista vuoteen, ja nyt saimme häneltä paketin. Juupa juu, kun hän sai esikoisensa pari vuotta sitten, en laittanut edes sitä tekstiviestiä… Hyi minä!

3 responses to this post.

 1. Posted by Piia on 29/03/2007 at 17.49

  No, kaikesta oppii. Eritoten ilahduttaa se, kun vielä siitä seuraavasta (ja sitä ja sitä ja sitä ja sitä…seuraavastakin) muistetaan. Pieni ele, iso ilo 🙂

  Vastaus

 2. Posted by Mary on 29/03/2007 at 18.44

  Sama täällä. Ja seuraavana sulla on vuorossa (sitten hetkisen ajan päästä) kaikkien hoitokavereiden muistaminen ystävänpäivänä, jouluna ja synttäreinä. Samaten hoitotätien jne…

  Synttärien (4v) vietto on kohta käsillä ja aivan käsittämätöntä että sun pitää ostaa vieraillekin joko pikkuyllätykset tai karkkipussit tms. Ongintaa ja muuta..

  KÄÄK. 😉

  Vastaus

 3. Ihanaa tietysti kun muistavat, vaan ei tuosta silti kamalan huonoa omatuntoa kannata ottaa. Jokaisella on oma tapansa pitää/olla pitämättä yhteyttä, ja koska esim. minä olen hajamielinen, olen katsonut parhaaksi olla selittelemättä oma itseni. Eli muistan tekstiviestein/kortein vain läheisimpiä ihmisiä, niitä, jotka ovat oikeasti osa elämääni.
  Onnea ”alkuaskelille”!

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: